Dr. Mihai Oancă

Dr. Mihai Oancă

Medic Specialist Ortodonție si Ortopedie Dento-facială
2016-2018 - Medic rezident - Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca
2009-2015 - Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea "Ovidius"

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy ever since the 1500 when unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book it has survived not five centuries, but also the leap into electronic.

Teeth Round ShapeTeeth Image
Dr. Raisa Rusanescu este Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolară. Ea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, Facultatea de Stomatologie, obținând diploma de Medic Stomatolog în anul 2018.
După finalizarea studiilor universitare, Dr. Raisa Rusanescu a urmat timp de 3 ani un program de rezidențiat în chirurgie dento-alveolară, unde și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în chirurgia orală. Această pregătire specializată i-a permis să se concentreze pe intervențiile chirurgicale complexe, inclusiv extracții dentare dificile, Odontectomii, chirurgia Implantelor dentare, rezecții apicale, apicectomii și alți proceduri chirurgicale asociate cu structurile dento-alveolare.
Dr. Rusanescu este pasionată de domeniul ei și este mereu în căutarea celor mai moderne tehnici și tehnologii pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții de tratament. Ea este dedicată în întregime sănătății orale a pacienților săi și pune accent pe furnizarea unei asistențe de înaltă calitate și pe obținerea rezultatelor excelente.
Ca medic specialist în chirurgie dento-alveolară, Dr. Rusanescu poate oferi o gamă largă de servicii, cum ar fi extracții dentare, inserția de implanturi dentare, tratamentul afecțiunilor mucozale și tumorale, rezolvarea complicațiilor postoperatorii și multe altele. Ea are abilități excelente de comunicare și lucrează cu fiecare pacient pentru a înțelege nevoile lor individuale și pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate.
Dr. Raisa Rusanescu este membră a unor organizații profesionale relevante și participă constant la conferințe și cursuri de specializare, atât în țară cât și în străinătate, pentru a-și menține abilitățile și cunoștințele la zi și pentru a învață de la cei mai buni profesioniști în domeniu. Ea este o profesionistă dedicată, calificată și empatică, iar pacienții săi se pot baza pe experiența și competența sa în chirurgia dento-alveolară.