Suntem o echipă tânără și dinamică

Suntem entuziasmați și motivați să facem cunoștință cu ține și să-ți oferim serviciile perfecte, axate pe nevoile tale!

Team Image

Dr. Mihai Vidican

Medic Stomatolog Generalist
Team Image

Dr. Mihai Oancă

Medic Specialist Ortodonție si Ortopedie Dento-facială
Team Image

Dr. Raisa Vidican

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolara

Principiile noastre

Atunci când ne ghidăm după principiile noastre, suntem mai încrezători și mai motivați să-ți creăm zâmbetul perfect. Acționăm într-un mod care se aliniază cu valorile noastre și cu ceea ce este important pentru noi şi pentru clienţii noştri.

Smile Central

Ne pasă de
zâmbetul tău!

Tu ești motivul pentru care practicăm stomatologie premium cu suflet și responsabilitate. De aceea, îți dedicăm toată atenția în cabinet, în zona de așteptare și după tratament. Poate că tratamentul tău s-a încheiat după un anumit număr de vizite în clinică, responsabilitatea noastră, însă, rămâne pentru tine pe timp nedefinit.

Smile Central

Recomandări medicale

Suntem echipă tânără, dinamică, mereu la curent cu noutățile, fiind prezenți la congresele stomatologice naționale și internaționale și păstrând strînse legături cu mediul universitar medical, vin în întâmpinarea pacienților cu răspunsuri, soluții, tratamente individualizate și aparatură cu tehnologie de ultima generație.

Smile Central

Ambianța și
mediu plăcut

Ambianța locului și modernismul cabinetului te fac să uiți că te afli într-un cabinet stomatologic. Tot interiorul e gândit și amenajat cu scopul de a oferi pacienților ce ne trec pragul o ședere plăcută, într-o ambianța relaxantă cu accente moderne și elegante. Suntem mereu în căutare de “mai mult” și “mai bine”. Căutăm constant să ne perfecționăm pe toate planurile.

About Us Image
Clock Icon Image
Luni - Vineri 10:00 - 19:00

Suntem aici pentru a crea zâmbete perfecte!

Zâmbetul nu înseamnă numai dinți drepți și sănătoși, frumos încadrați de buze. Zâmbim cu toată ființa. Ca să zâmbești cu adevărat, trebuie să ai încredere, să iubești viața și să te iubești pe tine.

Check Icon Image
Menținerea unui parteneriat pe termen lung.
Check Icon Image
Mereu în căutare de a ne perfecționa continuu.
System Icon Image
Programare ușoară
System Icon Image
Primește un discount de membru

12 ANI CU TINE

Acceptăm orice provocare să îți redăm sănătatea orală optimă și cel mai frumos zâmbet, indiferent de vârstă. Nu ai nevoie de un șir nesfârșit de încercări pentru a avea un zâmbet impecabil și natural, deoarece știi că meriți experiențe pline de satisfacții revelatoare.

3 DOCTORI

Te așteaptă cele mai bune soluții și îngrijiri medicale, într-un mediu prietenos, confortabil și performant. Pentru tot mai puțini oameni rămâne surprinzător faptul că frumusețea și sănătatea dentară sunt direct asociate cu calitatea vieții, cu tinerețea și stima de sine. Și exact asta îți dorești: să te bucuri de viață din plin, cu încredere în tine și în zâmbetul tău de milioane.

CLIENTI SATISFĂCUȚI

Grație noilor tehnologii digitale de estetică și protetică dentară, cu dedicarea – prin excelență a medicilor noștri specialiști pentru medicina dentară la cele mai înalte standarde.

40 PREMII

Dobândite la concursuri naționale și internaționale.